21 Temmuz 2015 Salı

Neden İspanyolca?


Zaman ilerledikçe İspanyolca hayatımıza daha da çok girmeye başlıyor. Geleceğin dillerinden 1. sıraya yerleşmiş olan İspanyolca dünya üzerinde 504 milyon insan tarafından hem biliniyor, hem konuşuluyor. Bu gerçekten çok ciddi bir sayı! Dünya üzerinde ise ana dili İspanyolca olan 22 tane ülke bulunuyor. Daha da farklı bir şey söylersek Amerika'da da İspanyolca en az İngilizce kadar yaygın.

İspanyolca yaygınlaşırken, bizim ülkemizde de İspanyol firmalar, şirketler, çalışanlar gittikçe artıyor ve ciddi bir insan sıkıntısı var çünkü ülkemizde İspanyolca bilenlerin sayısı yaygın değil ve çok ihtiyaç olan bir dil. İspanyolca öğrenmek için İngilizce ya da başka bir dil bilmeniz şart değil ama İngilizce bilmeniz sizin için güzel bir avantajdır. 

Tabii ki dili yerinde öğrenmek çok daha farklı. Bunun için sizlere uygun fiyatlı şehirler olarak: Granada, Sevilla, Cordoba gibi şehirleri önerebiliriz. Ama dilerseniz de büyük şehirlerde de oldukça iyi eğitim almanız mümkün, Malaga, Valencia, Madrid gibi...

Ülkemizden İspanya’ya ulaşım gayet rahat sağlanıyor. Direk olarak Madrid, Barselona, Valencia, Malaga uçuşları mevcut. İspanyolca öğrenmek sizi ispanyolca’nın içerisinde barındırdığı herhangi bir mesleğe yöneltebilir. 



Firenze Yurtdışı Eğitim ile ücretsiz danışmanlık ile Enforex, Don Quijote, Eurocentres, IH  gibi okullarda dil eğitimi görebilirsiniz ve konaklamanızı ister aile yanı isterseniz yurt  olarak seçebilirsiniz.



İstanbul’da İspanyolca öğrenmek isterseniz  İspanyolcayı Firenze Dil Kursunda  anadili İspanyolca olan eğitmenlerle  çok kısa sürede işitsel ve görsel malzemeler ile, hem pratikler yaparak, müzikler dinleyip, filmler izleyip, kitaplar okuyarak dili ve kültürlerini öğrenebilirsiniz. Kursunuzu bitirdiğiniz zaman MEB onaylı sertifika ile mezun  olursunuz.
İspanyolca öğrenerek yepyeni bir dünyanın kapısını aralamak için hemen bizi arayın.

Kurslar hakkında daha detaylı bilgi almak için 216 3022455'den bizi arayın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder