2 Temmuz 2015 Perşembe

Accademia Italiana - Floransa ve Roma






Yolunuz Floransa'ya düştüyse Accademia Italiana 'nın Floransa'daki kampüsünün önünden mutlaka geçmişsinizdir. Floransa'nın simgesi Ponte Vecchio'yu geçince Palazzo Pitti'nin hemen karşısında yer alıyor.


Moda ,resim ve tasarım atölyelerini, yüksek tavanlı sınıfları tüm dünyadan gelen öğrenciler dolduruyor. Öğrenciler Floransa'da olmanın avantajını yaşarken sektörel ve pratik eğitim ile de tasarım dünyasında yer edinme şansı yakalıyorlar.



Accademia Italiana üniversite diploması (BA) verdiği programlar moda tasarım, iç mimari ve ürün tasarımı, fotoğrafçılık ve yeni medya, Grafik ve Görsel tasarım.

Master programları ise Moda ve Ürün tasarımı alanında var.  Bence Accademia Italiana'nın en önemli programlarından biri 1 senelik vitrin tasarımı sertifika programı. Kariyer yolu özellikle Türkiye'de en açık alanlardan biri. 



Accademia Italiana 'nın fiyat avantajı da öğrencilerin seçme nedenlerinden biri. Uygun fiyata kaliteli eğitim almak ve Floransa'da yaşamak isteyenlerin ilk tercihi Accademia Italiana oluyor.Ücretler için bu linkin alt tarafındaki sekmeleri tıklayınız. 

Accademia Italiana'nın Roma kampüsü'de Roma'nın eski şehirinin merkezinde yer alıyor. Roma severlerin  tercihi de  Roma kampüsü. Roma'da ise moda ve tasarım programlarının yanı sıra mücevher tasarımı ve moda fotoğrafçılığı programları da var.

Accademia Italiana hakkında ayrıntılı bilgi için bize ulaşabilirsiniz. www.firenze.com.tr

Görüşmek Dileği ile





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder