23 Temmuz 2015 Perşembe

İtalyan devlet üniversiteleri mimarlık giriş sınavı deneme testi



İtalya'da Mimarlık fakultelerine giriş sınavına girecek öğrenciler Firenze Yurtdışı Eğitim'de ingilizce veya İtalyanca deneme sınavına girerek bilgilerini ölçebilir ve durum raporu alabilirler. 

Mimarlık  deneme sınavı giriş ücreti 100 tl + kdv'dir. 216 3022455 'ten randevu alarak bu sınava girebilirsiniz. 


İtalyan devlet üniversitelerinden sadece Politecnico di Milano ve Politecnico di Torino'da ingilizce mimarlık bölümü vardır. Bu bölümlere başvuru yapan öğrenciler sınavlara ingilizce girerler. 

İtalya’da Mimarlık Fakültelerine giriş sınavı 60 sorudan oluşur. 100 dakikalık bir sınavdır. İtalya’da yapılır. Sınav yapısı aşağıdaki gibidir.
4 soru genel kültür
23 soru mantıksal akıl yürütme
14 soru mimarlık tarihi
10 soru Resim ve Representasyon
9 soru Matematik ve Fizik
 
İtalyan  Devlet Üniversitelerine hazırlık  (Mimarlık, Mühendislik ve Tıp) birebir özel ders programları Haziran ve Temmuz ve Ağustos aylarında yapılır. 
Seviye tespit sınavı ve durum değerlendirmesi: 100 TL
Seviye tespit sınavı sonucuna göre öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun ders programı çıkartılır.Sınav konularında öğrencilerin ihtiyaç duyduğu konulara göre ders programı kişiye özel hazırlanır. Politecnico di Milano ve Politecnico di Torino'da ingilizce mimarlık bölümü vardır. İngilizce sınava girecek öğrencilere dersler ingilice yapılır.
20 Saat özel ders ön ödemeli paket 1900 TL
40 Saat özel ders ön ödemeli paket 3600 TL'dir. 
Ders ücretleri nakit fiyatlardır ve  KDV dahil değildir. Dersler öğrencilerin ve öğretmenlerin uygun olduğu gün ve saatlerde yapılır. 
Kayıt yaptırmak için 216 3022455’ten Firenze Yurtdışı Eğitim’i arayınız. Sınırlı sayıda kayıt alınacaktır. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder