10 Temmuz 2015 Cuma

İtalya'da Burs Kazanmak İçin Şansınız Var!


İtalya'nın en ünlü master okullarından Domus Academy, master programları için bir burs yarışması düzenliyor. Eğer hayalinizde İtalya'da master yapmak varsa ve kendinize güveniyorsanız şansınızı denemelisiniz. 

Domus Academy bir çok kategoride sizlere tasarım yarışması fırsatı sunuyor ve sizi burs ile ödüllendiriyor. Magis, Vogue, Coco Cola, Condé Nast gibi bir çok ünlü firma sizlerin, kendileri için yapacağınız tasarımları bekliyor.


Marka tasarımından, ürün tasarımına, lüks marka yönetiminden, moda tasarıma bir çok konuda sizlere yarışmaya katılma fırsatı sunuyor. İçlerinden master yapmak istediğiniz ve kendinize güvendiğiniz dalı kendiniz seçebiliyorsunuz. Firmaların istediği uygunlukta olan tasarımlarınızla yarışmaya katılıyorsunuz. Markayı iyice araştırıp yarışmaya katılmanız da çok önemli. Tasarımınızı hem markanın istediği gibi hemde markanın içeriğine uygun olarak tasarlamanız size büyük bir fırsat sağlar. 


Projelerinizi iyice araştırarak, kafanızda markaya en uygun şekilde tasarlayarak acele etmeden tasarlayın. Bu hem sizin içinize sinen bir proje olur hem daha doğru ve hatasız çalışmanızı sağlar ve tabii ki özgün ve tek olmayı da unutmayın. Projeniz hem sizi yansıtsın hem de özgün olsun. Yaratıcılık her zaman ön plana çıkar. 


Burs yarışmaları ve detayları için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. https://www.firenze.com.tr/yurdisi-egitim-burs-yarismalari

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder