5 Haziran 2015 Cuma

NABA Master Burs



Milano'da bulunan NABA Tasarım okulu Ekim ayında başlayacak master programları için burs başvurusunu açtı.
Burslu başvuru için portfolyo ve başvuru dosyası ile 3 Temmuz'a kadar başvuru yapmak gerekiyor. Portfolyoların sunumuna ve görselliğine her zaman önem verilmeli bence hele de burs başvurusu yapılıyorsa portfolyonuzun özenle hazırlanmış olması ve projelerinizin okulun isteklerine uygun olması gerekli. Portfolyo için gereklilikler ve başvuru dosyasında istenen dökümanlar için her zaman bize yazabilirsiniz.

Gelelim burslu başvuru yapacağınız programlara:

Naba'da 2 yıllık master programları çoğunlukta bunlardan Moda ve Tekstil Tasarımı, İç mimari ve Ürün Tasarımı İngilizce, İletişim Tasarımı, Görsel Sanatlar ve Küratörlük  Master programlarının eğitim dili İtalyanca.

1 yıllık masterlar ise 2 tane. Yaratıcı reklamcılık ingilizce master programı ve Fotoğrafçılık ve Görsel Tasarım İtalyanca master programı.

Başka bir yazı konumuz da İtalyanca üniversite ve master okumak için nasıl İtalyanca öğrenmelisiniz o olsun. Ben notumu aldım.

NABA 27 öğrenciye %25 burs veriyor. Naba master ücretlerini master sekmesinde  burada görebilirsiniz.

NABA burs başvurunuzu ücretsiz yapabiliyorsunuz. Bunun için bize ulaşmanız yeterli. Sorularınız varsa twitter/firenzeegitim 'den sorabilirsiniz.  Burs konusunda Periscope'dan canlı yayın istekleriniz olursa bize yazın lütfen.

Mutlu hafta sonları


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder