1 Haziran 2015 Pazartesi

Milan Style Academy Moda Pazarlama Semineri

Geçtiğimiz Cuma günü Firenze'de Milan Style Academy'den Gianni Fontana'nın Moda Pazarlama semineri vardı Firenze'de. Gianni Fontana  moda konusunda İtalyan moda sektörünün önce gelen isimlerinden biri. Hem Milan Style Academy'de dersler veriyor hem de sektörde bir çok markaya danışmanlık yapıyor.

Seminerinde tasarımcılar için pazarlamanın önemi ve markalaşma yolunda yapılması gerekenleri anlattı. Katılımcıların katkısıyla seminer  interaktif geçti. Özellikle reklamlardan markaların isimlerini kaldırıp marka ismi tahminleri yapılması ve reklamlardan konuşulması katılımcıların ilgisini çekti.

Seminer sonunda Milan Style Academy programlarından konuşuldu. Bu moda okulunun diğer okullardan farkı moda tasarım ve moda yönetimi eğitiminin bir arada verilmesi. Bu şekilde moda tasarımcıları moda pazarlama ve markalaşma öğrenirken moda yöneticileri tasarımcıların bakış açısını da öğrenebiliyor.


Seminer sonrası Gianni Fontana ile İtalyan moda dünyası ve Türk tasarımcılar hakkında sohbet ettik. Ben en çok moda okuyan öğrencilerin İtalya'da iş bulması ile ilgili sorular sordum. Hepimizin bildiği gibi ilk şart İtalyanca bilmek. Moda dünyasında rekabet çok fazla. Milan Style Academy eğitimi içinde öğrencileri bu rekabete hazırlıyor.




Milan Style Academy'nin üniversite ve master programı Moda Tasarımı ve Yönetiminin yanı sıra kısa dönem sertifika programları var. Kendi moda markanı nasıl kurarsın - How to start your own Fashion Brand bu kısa programların en ilgi çekici olanı.

Okul ve programlar hakkında sorularınızı bize twitter/firenzeegitim üzerinden sorabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder