20 Haziran 2015 Cumartesi

Accademia del Lusso




Milano'daki moda okumak isteyenlerin tercih ettiği okul Accademia del LussoModa'nın bir çok alanında üniversite, master ve kısa sertifika programları sunuyor.




Milano'nun merkezinde markalarla komşu bir kampüsü var.  Accademia del Lusso hem moda tasarımı hem stili hem de moda yönetimi alanlarında eğitimler veriyor.


Öğrencilerin eğitimlerini alırken sektörü tanımaları ve kendilerini tanıtmaları için Accademia del Lusso eğitmenleri sektörden gelen tasarımcılar ve moda yöneticileri.




Aynı zamanda okul tamamen öğrencilerin derslerde öğrenciklerini uygulayabilmeleri için atölyelerle ve çalışma alanları ile dolu. Hatta öğrencilerin vitrin tasarımı ve  parekendecilik uygulamaları yapmaları için bir moda butiği de okulun içinde yer alıyor.



İlgi çekici programlardan biri de MBA Milano Paris Luxury Brand Management programı. Lüks sektöründe yönetim kariyeri isteyenler için hem Milano hem de Paris'te eğitim alacakları bir program.








Accademia del Lusso Türkiye kayıt ofisi Firenze Yurtdışı Eğitim ile ücretsiz danışmanlık ile kayıt işlemlerinizi yapabilirsiniz. Sorularınız için bize twitter/firenzeegitim'den veya e mail adresimizden ulaşabilirsiniz.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder