7 Mayıs 2015 Perşembe

İtalya'da Yaz Okulları




Yaz artık kendini hissetirmeye başladı. Yaz tatiline çok az zaman kaldı. Öyleyse yaz okullarına bir göz atalım mı?

Yaz tatilini  moda veya tasarım eğitimi alarak geçirmek isteyenler için Istituto Marangoni'nin 3 haftalık ve 2 haftalık (ileri seviye)  Milano, Paris veya Londra kampüsünde ingilizce yaz okullarına katılabilirsiniz. Eğer şehir seçemem derseniz 3 şehir birden programı da var.  Moda tasarım, imaj danışmanlığı, moda pazarlama en çok tercih edilen yaz okulları arasında İç mimarlık, Ürün tasarımı da tasarım öğrenciler tarafından tercih ediliyor. İsteyenlere sosyal medyada moda yaz okulu da var. Moda Reklamcılığı Film  ve Video ise en güncel konulu yaz okullarından biri.  Istituto Marangoni yaz okullarının tam listesini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

http://firenze.com.tr/istituto-marangoni-yaz-okulu

Istituto Europeo di Design'ın ise farklı bir çok şehirde yaz okulları var ve 4 hafta sürüyor.Tasarım, Moda, Grafik alanlarında yaz okulları var. Ayrıca Roma'da Mimarlık öğrencileri veya ilgili öğrenciler için çizim, Venedik'te çizim ya da Torino'da Araba Tasarımı yaz okulları var.
Tam liste için linki tıklayın.

http://firenze.com.tr/ied-yaz-okulu

Naba yaz okulları Milano'da ve ingilizce. 2 haftalık yaz okulları uygun tarihlerde birbiri ardına alınabiliniyor ve  isteğinize göre 2,4 veya 6 hafta sürüyor. Her 2 haftalık programın sonunda sertifika alıyorsunuz. Moda, Tasarım, İletişim alanlarındaki yaz okullarının yanı sıra bu sene EXPO'nun Milano'da olması nedeniyle EXPO ile ilgili de yaz okulları var. Tam liste için tıklayınız.

http://firenze.com.tr/naba-yaz-okulu

Firenze'nin www.firenze.com.tr  web sayfasında diğer okulları ve seçenekleri de görebilirsiniz.

Yaz okullarına giden öğrencilere konaklamalar isterlerse okul tarafından ayarlanıyor. Çeşitli seçenekler var. İsteyen öğrenciler kendi konaklamalarını kendileri ayarlayabilirler.

Bu yaz yaz okuluna gitmek isterseniz hemen bizi arayın kayıtlar dolmadan hemen yaz okulunuza kaydınızı yapalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder